Verlichting

 Licht is wezenlijk voor ons welbevinden. Overdag vult de natuur deze behoefte in, bij het vallen van de avond zijn wij aangewezen op kunstlicht.
Een afgewogen dosering licht in en om ons huis schept een persoonlijke sfeer, waarin functionaliteit en geborgenheid elkaar vinden. Een verlichtingsplan mag u dan ook niet te licht opvatten. Bij Spannende Plafonds verstaat men de kunst om met licht te spelen.

Licht mag gezien worden

 
Licht moet niet alleen functioneel zijn en sfeer scheppen, maar mag ook gezien worden. Zeker als het gaat om de uitgebreide collectie designverlichting die Spannende Plafonds voor elke ruimte in huis biedt.   Het verlichtingsplan is daarbij een leidraad, maar de invulling hiervan heel persoonlijk. Die persoonlijkheid krijgt alle ruimte binnen het brede aanbod. Natuurlijk kunt u op uw zoektocht rekenen op een deskundig advies.

 


Stralende LED hi-tech

 

LED is niet meer weg te denken binnen het verlichtingsaanbod. Toepassing van LED schept alle mogelijke sferen: van koel, strak zakelijk tot knusse, huiselijke intimiteit. Om de juiste sfeer te creëren is de juiste toepassing van led noodzakelijk. Hieraan ligt een goed advies ten grondslag. Bij Spannende Plafonds kunt u hierop rekenen. Net zoals de nieuwste ontwikkelingen binnen de LED verlichting. De hoogvolt LED, waarbij de trafo overbodig is, is zo'n noviteit op verlichtings gebied.

 


Domotica

 


Het gemak om uw nieuwe verlichting te bedienen met een afstandsbediening of zelf  met u mobieltje, Ipad ed is ook een van onze vele mogelijkheden. Zelfs uitbreidbaar met camera, alarminstallaties etc. en klaar voor de toekomst en dus ook compatibel met Google Home. En dit alles tegen zeer acceptabele prijzen. Vraag onze adviseur naar de mogelijkheden  

 


RGBW LEDstrip verlichting

 


Spannende Plafonds is ook enorm sterk in RGBW LEDstrip verlichting. Doeltreffende, maar ook decoratieve verlichting geven een geweldige uitstraling. Door een juist dosering hiervan ontstaat een evenwichtig lichtbeeld. Spannende Plafonds adviseert, levert en installeert deze “LED-strip” verlichting in elke kleur en de meest uitlopende locaties. Zowel binnen- als buitenverlichting.  RGBW LED  verlichting die beantwoorden aan strenge veiligheids- en kwaliteitsnormen. Verlichting die opvalt door functionaliteit in alle 'subtielheid'.