Inbouw Luidsprekers

Plafond luidsprekers  

Plafondluidsprekers zijn bezig aan een opmars. Deze luidsprekers bevinden zich buiten ieders gezichtsveld en dat is voor veel mensen een pré. Bovendien ogen inbouwluidsprekers strak, omdat de muziek vanuit de muur of het plafond lijkt te komen.

Er zijn modellen voor compacte ruimtes als de hal, de keuken of de badkamer en er zijn hoogwaardige inbouwluidsprekers die zorgen voor een prachtig stereogeluid in bijvoorbeeld de woonkamer.

 

Bespaar ruimte

Een mooie inrichting is tegenwoordig steeds belangrijker. Veel mensen hebben liever geen ruimteopslokkende luidsprekerset in hun woonkamer staan, temeer wanneer er een beperkte ruimte is voor het interieur. Een inbouwluidspreker biedt de oplossing. Doordat deze luidsprekers tot het frontje worden weggewerkt in een plafond of muur, nemen deze speakers geen ruimte in beslag. Bovendien ogen inbouwspeakers strak. De werking van onze inbouwluidsprekers werken goed in combinatie met Sonos-, HEOS- of Bluesound-systemen.

 

Wanneer plaatsen

Gaat u de woonkamer verbouwen? Wilt u luidsprekers zoveel mogelijk uit het zicht hebben staan? Vindt u inbouwspeakers mooi? Wilt u onder de douche muziek luisteren? Er zijn genoeg redenen te verzinnen om te kiezen voor een inbouwspeaker. Naast wegwerken zijn inbouwspeakers ook het overwegen waard indien u rechthoekige kamer hebt. In rechthoekige ruimtes kan het lastig zijn om met staande luidsprekers een evenredige verspreiding van het geluid te krijgen. Het is maar net wat u wilt.