Over ons

Limburgs Specialist in traditionele en naadloze Spanplafonds. Meestal binnen 1 dag een nieuw plafond voor uw woon- of badkamer, keuken, slaapkamer, kantoor etc.  Spannende Plafonds, is een jong bedrijf met meer dan 29 jaar ervaring in het leveren en monteren van Spanplafonds.

Als Spanplafond specialist bezitten we alle zaken die nodig zijn om deze titel te mogen dragen. Kennis en kunde zoals de nodige nauwkeurigheid, vakmanschap, product mogelijkheden, interieur inrichting/mogelijkheden, licht planning, isolatie, akoestiek, geldende brand- en bouw voorschriften etc. Dit alles gecombineerd met meer dan 120 kleuren en uitvoeringen in ons spanplafond assortiment maakt ons de juiste partner voor uw nieuw plafond.

Door tevens rechtstreeks zaken te doen met de fabriek en ons persoonlijk advies bij u thuis hebben wij altijd een zeer aantrekkelijke prijs en een juist advies op maat.

Voorwaarden

Als aangesloten Lid van NOA volgen wij ook de overeen gekomen consumentenvoorwaarden om zo onze kwaliteit aan u te kunnen blijven garanderen.

Klik hier om de voorwaarden te lezen.