LED Stripverlichting

Led strip

LED strips praktisch en oneindig toepasbaar! LED strips geven u de mogelijkheid om op subtiele en zeer eenvoudige wijze sfeer te geven aan iedere ruimte. Of het nu gaat om subtiele sfeerverlichting in uw woon- of slaapkamer of juist spectaculaire lichteffecten achter een bar of in een restaurant: met een LED strip kunt u uw fantasie de vrije loop laten. De toepassingen zijn werkelijk ontelbaar en altijd even indrukwekkend.

Goed voor portemonnee

LED strips zijn bovendien goed voor uw portemonnee. Een LED strip heeft een hoge lichtopbrengst, gaat lang mee en is milieuvriendelijk. Omdat LED strips daarnaast energiezuinig zijn is LED verlichting een slimme en kostenbesparende optie.

RGB of RGBW?

RGB staat voor rood, groen en blauw. Dit zijn de kleuren die een RGB kleur LED kan mengen om zo alle andere kleuren (inclusief gemengd wit)  te genereren. RGBW verlichting heeft naast die kleuren LED’s ook nog een extra type LED toegevoegd naast de kleuren LED’s, namelijk een LED die enkel wit licht kan afgeven; Waarom? Om kwalitaitief wit licht te kunnen genereren! Een RGB kleurenled kan namelijk door rood, groen en blauw te mengen wel een illusie van wit licht genereren, maar dit kan erg vermoeiend op de ogen werken. Het wit licht van een RGBW LED strip of lamp is daarentegen “echt” wit met een vol spectrum, waardoor het aangenaam voor de ogen is. Vaak is het wit van RGBW beschikbaar in verschillende kleurtemperaturen zoals warm, koud of neutraal wit. Dit maakt de LED strip of LED lamp erg compleet: met RGBW kan u dus zowel mooie kleuren maken als aangenaam wit licht gebruiken.

RGBW LEDstrip verlichting

Spannende Plafonds is ook enorm sterk in RGBW LEDstrip verlichting. Doeltreffende, maar ook decoratieve verlichting geven een geweldige uitstraling. Door een juist dosering hiervan ontstaat een evenwichtig lichtbeeld. Spannende Plafonds adviseert, levert en installeert deze “LED-strip” verlichting in elke kleur en de meest uitlopende locaties. Zowel binnen- als buitenverlichting.  RGBW LED  verlichting die beantwoorden aan strenge veiligheids- en kwaliteitsnormen. Verlichting die opvalt door functionaliteit in alle ‘subtielheid’.